slogan7-al

2 dhe 4 Tetor, Lezhë/ Financimi i Spitaleve dhe Impakti

Titulli i aktivitetit:

2 dhe 4 Tetor , Lezhë/  Financimi i Spitaleve dhe Impakti.

Data e zhvillimit:

2,4.11.2013

Vendi i organizimit:

SUOGJ “Mbretëresha Geraldinë”, Spitali Rajonal  Lezhë

Organizatori/ofruesi:

Projekti USAID, “Mbështetje Reformës në Shëndetsi”

Kontakt

e-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa. tel:0672009574

Kategoria e pjesëmarrësve:

 Mjek

Menaxher/Drejtor

Personel administrate spitali, drejtorie shëndeti publik,DRSKSH

Qëllimi i aktivitetit:

Informimin e audiencës lidhur me opsionet për financimin e spitaleve në shqipëri dhe identifikimin e implikimeve që do të sjellë ndryshimi i financimit.

Kreditet:

2