slogan7-al

6 Qershor, Workshop “Fibrilacioni atrial dhe të rejat e antikoagulimit”

Titulli i aktivitetit:

6 Qershor, Workshop “Fibrilacioni atrial dhe të rejat e antikoagulimit”

Data e zhvillimit:

06.06.2013

Vendi i organizimit:

Salla Blu, Fakulteti i Mjekësisë

Organizatori/ofruesi:

Organizata Mjekët e së Ardhmes

Kontakt

E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve:

Mjek

Qëllimi i aktivitetit:

Përditësimi i mjekëve të familjes në lidhje me diagnostikimin e fibrilacionit atrial në kohë si dhe ndjekjen e antikoagulimit të pacientëve që kanë kaluar në fibrilacion atrial permanent.

Kreditet:

5