slogan7-al

13-14 Qershor, Tiranë /Trajnim “Mjekimet kundër varësisë dhe popullatat me nevoja të veçanta”

Titulli i aktivitetit

13-14 Qershor, Tiranë /Trajnim “Mjekimet kundër varësisë dhe popullatat me nevoja të veçanta”

Data e zhvillimit:

13–14.06.2013

Vendi i organizimit:

ASHR - Tiranë

Organizatori/ofruesi:

Ministria e Shëndetësisë

Kontakt

E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve

Mjekë

Qëllimi i aktivitetit:

Rritja e njohurive të personelit  shëndetësor mbi njohjen dhe identifikimin e përdorimit dhe varësisë nga substancat e ndryshme, efektet shëndetësore dhe njohjen e teknikave për ekzaminimin dhe ndërhyrjen në trajtimin dhe kujdesin shëndetësor të përdoruesve.

Kreditet:

9