slogan7-al

4-6 Qershor, Vlorë / Trajnim “Ndërtimi i kapaciteteve të monitorimit dhe vlerësimit kombëtar”

Titulli i aktivitetit:

4-6 Qershor, Vlorë / Trajnim “Ndërtimi i kapaciteteve të monitorimit dhe vlerësimit kombëtar”

Data e zhvillimit:

4-6. 06.2013

Vendi i organizimit:

Vlorë

Organizatori/ofruesi:

USAID/EEHR Project

Kontakt

E-mail:   Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve:

Mjek

Infermier

Qëllimi i aktivitetit:

Ky aktivitet synon të mbështesë vënien në funskion të Monitorim Vlerësimit duke rritur kapacitetet dhe njohuritë e stafeve rajonale dhe kombëtare. Ata do të pajisen me njohuritë dhe teknikat e nevojshme në funksion të mbledhjes dhe analizimit  të të dhënave

Kreditet:

15