slogan7-al

20 Qershor, Simpozium VII Vjetor i Shërbimit Stomatologjik Publik,

Titulli i aktivitetit:

20 Qershor, Simpozium VII Vjetor i Shërbimit Stomatologjik Publik

Data e zhvillimit:

20.06.2013

Vendi i organizimit:

Autoriteti Shëndetësor Rajonal, Tiranë

Organizatori/ofruesi:

Autoriteti Shëndetësor Rajonal,Shërbimi Stomatologjik Publik

Kontakt

E-mail:Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Tel: 0672019394

Kategoria e pjesëmarrësve:

Mjek stomatolog

 

Qëllimi i aktivitetit:

Paraqitja shkencore dhe diskutimi i problemeve të lidhura ngushtë me punën e përditshme të mjekëve stomatologë të Shërbimit Stomatologjik publik dhe në mënyrë të veçantë me ekzaminimet epidemiologjike, për të nxjerrë konkluzionet përkatëse e për të dhënë rekomandimet e nevojshme për përmirësimin e mëtejshëm të punës së SHSP-së

Kreditet:

4