slogan7-al

4-6 Nëntor, Trajnim “Parandalimi dhe kapja e hershme e sëmundjeve kardiovaskulare dhe kancerit të gjirit.

Titulli i aktivitetit:

4-6 Nëntor, Trajnim “Parandalimi dhe kapja e hershme e sëmundjeve kardiovaskulare dhe kancerit të gjirit

Data e zhvillimit:

04-06.11.2013

Vendi i organizimit:

Elbasan dhe Berat

 Organizatori/ofruesi:

Instituti i Shëndetit Publik

Kontakt

E-mail: sonelak@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve:

Mjek të kujdesit shëndetësor parësor

Kreditet:

20