slogan7-al

28 Shtator, Takimi Kombëtar i Ortodontëve Shqiptarë

Titulli i aktivitetit

28 Shtator, Takimi Kombëtar i Ortodontëve Shqiptarë

Data e zhvillimit:

28. 09.2013

Vendi i organizimit:

Hotel Tirana Internacional - Tiranë

Organizatori/ofruesi:

Dental Leader Corsi

Kontakt

Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

0662097616

Kategoria e pjesëmarrësve

Dentistë

Qëllimi i aktivitetit:

Takim shkencor, shkëmbim eksperiencash dhe prezantim rastesh konkrete.

Kreditet:

5