slogan7-al

21 Nëntor, Velipojë “Menaxhimi i urgjencave në mjekësinë e familjes"

Titulli i aktivitetit: 21 Nëntor, Velipojë “Menaxhimi i urgjencave në mjekësinë e familjes" 
Data e zhvillimit: 21.11.2013
Vendi i organizimit: Qendra Shëndetësore Velipojë
Organizatori/ofruesi: Qendra Shëndetësore Velipojë
Kontakte: E-mail:Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.
Kategoria e  pjesëmarresve

Mjek 

Infermier

Vullnetar të Kryqit të kuq

Qëllimi i aktivitetit: Përditësimi teorik dhe praktik në lidhje me menaxhimin e urgjencave në mjekësinë e familjes. 
Kreditet: 13