slogan7-al

5-6 Prill, Konferencë Shkencore Stomatologjike

Titulli i aktivitetit:

5-6 Prill, Konferencë Shkencore Stomatologjike

Data e zhvillimit:

05-06.04.2013

Vendi i organizimit:

Hotel Tirana International

Organizatori/ofruesi:

Albanian University (ish-U.F.O)

Kontakt

E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve:

Mjek Stomatolog

Studentë të Fakultetit të Stomatologjisë

Qëllimi i aktivitetit:

Paraqitja e temave nga praktika  e përditshme, si dhe metoda të reja diagnostikimi dhe mjekim.

Kreditet:

8