slogan7-al

20 Prill, Seminar “Inlay, Onlay dhe Fasetat e kompozimit si restaurime direkte”,

Titulli i aktivitetit:

20 Prill, Seminar “Inlay, Onlay dhe Fasetat e kompozimit si restaurime direkte”, 

Data e zhvillimit:

20.04.2013

Vendi i organizimit:

Universiteti “Aldent”, Tiranë

Organizatori/ofruesi:

Shoqata e Informatorëve  Shkencor për Mjekësinë

Kontakt

E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve:

Dentist

Qëllimi i aktivitetit:

Ndarja mes relatorëve dhe kolegëve  e eksperiencave dhe njohurive të tyre në lidhje me 4 temat e diskutimit.

Kreditet:

4