slogan7-al

12 Dhjetor, Lezhë, Trajnim për shëndetin seksual dhe riprodhues

Titulli i aktivitetit

12 Dhjetor, Trajnim për shëndetin seksual dhe riprodhues

Data e aktivitetit

12-14/12/2013 dhe

19-21/12/2013

Vendi i organizimit:

Lezhe

Organizatori/ofruesi:

Shoqata "Asistencë për komunitetin në Shqipëri" 

Kontakt

acaalbania@gmail 

04 2424827

Kategoria e pjesëmarrësve:

Mjek

Infermier

Menaxher/drejtor 

Mediator shëndeti

Kreditet:

67