slogan7-al

12 Korrik, Seminar “Lëndët kimike në dentistri dhe estetika e Gojës”

Titulli i aktivitetit:

12 Korrik, Seminar “Lëndët kimike në dentistri dhe estetika e Gojës”

Data e zhvillimit:

12.07.2013

Vendi i organizimit:

Hotel Tirana International

Organizatori/ofruesi:

Instituti I Shëndetit Publik

Kontakt

E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve:

Specialistë të shëndetit publik dhe dentistrisë

Qëllimi i aktivitetit:

Prezantimi dhe diskutimi i të rejave të fundit përsa i përket shkencës dentare dhe arritjet e estetikës maksimale në një takim të vetëm.

Kreditet:

8 Kredite