slogan7-al

26-28 Prill, Kongresi III-të Kombëtar në Obstetrik.

Titulli i aktivitetit:

26-28 Prill, Kongresi III-të Kombëtar në Obstetrik

Data e zhvillimit:

26-28.04.2013

Vendi i organizimit:

Hotel Tirana International

Organizatori/ofruesi:

Shoqata Shqiptare Obstetrik-Gjinekologjisë

Kontakt

E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve:

Mjek Obstetër Gjinekolog

Kirurg

Patolog

Mjek Familje

Infermier

Menaxher/Drejtor

Dentist

Farmacist

Qëllimi i aktivitetit:

Përmbushja e nevojave të mjekëve obstetër gjinekolog në shkëmbimin  e eksperiencave me mjekë europian dhe amerikan në këtë fushë , përditësimi i protokolleve në menaxhimin adekuat të rasteve obstetrikale gjinekologjike.

Kreditet:

22