slogan7-al

1 Qershor, Seminar “Menaxhimi i dhimbjes”

Titulli i aktivitetit

1 Qershor, Seminar “Menaxhimi i dhimbjes”

Data e zhvillimit:

01.06.2013

Vendi i organizimit:

Universiteti “Aldent” - Tiranë

Organizatori/ofruesi:

Dental Leader Corsi

Kontakt

E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve

Dentist

Qëllimi i aktivitetit:

Ndarja e eksperiencave dhe njohurive për t’iu dhënë përgjigje dilemave të specialistëve.

Kreditet:

4