slogan7-al

16 Nëntor, Tiranë/Seminar "Rritja e cilësisë dhe etikës profesionale"

Titulli i aktivitetit:

16 Nëntor, Tiranë/Seminar "Rritja e cilësisë dhe etikës profesionale"

Data e zhvillimit:

16.11.2013

Vendi i organizimit:

UISH, Tiranë

Organizatori/ofruesi:

Urdhëri i Infermierit të Shqipërisë

Kontakt

e-mail: auroragjoshi@yahoo.com

tel:+355696697739

Kategoria e pjesëmarrësve:

Infermier

Kreditet:

5