slogan7-al

6 Nëntor, Elbasan “Roli i farmacistëve në diagnostikimin, trajtimin dhe ndjekjen e personave me diabet”

Titulli i aktivitetit: 6 Nëntor, Elbasan “Roli i farmacistëve në diagnostikimin, trajtimin dhe ndjekjen e personave me diabet”
Data e zhvillimit: 06.11.2013
Vendi i organizimit: Hotel Univers Elbasan 
Organizatori/ofruesi: Shoqata e Diabetit në Shqipëri
Kontakte: E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.
Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.
Kategoria e  pjesëmarrësve Farmacist
Kreditet: 4