slogan7-al

26-31 Maj/ Trajnim “Reanimimi i të porsalindurve”

Titulli i aktivitetit:

26-31 Maj/ Trajnim “Reanimimi i të porsalindurve” 

Data e zhvillimit:

26-31.05.2013

Vendi i organizimit:

SUOGJ “Koço Gliozheni”

Organizatori/ofruesi:

Ministria e Shëndetësisë , Shërbimi i Neonatologjisë, AAP

Kontakt

E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa. Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve:

Mjek Obstetër-Gjinekologë

Mami

Infermier

Qëllimi i aktivitetit:

Njohuri teorike të përditësuara dhe aftësim praktik mbi mënyrën e reanimimit të të porsalindurve sin ë nivel spitali ashtu dhe shtëpie

Kreditet:

34