slogan7-al

13 Prill, Kukës/Trajnim ““Përdorimi i antibiotikëve në praktikën mjekësore””

Titulli i aktivitetit:

13 Prill, Kukës/Trajnim ““Përdorimi i antibiotikëve në praktikën mjekësore””

Data e zhvillimit:

13.04.2013

Vendi i organizimit:

DRSKSH, Kukës

Organizatori/ofruesi:

Shoqata Kombëtare e Shëndetit Publik

Kontakt

E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve:

Farmacist

Qëllimi i aktivitetit:

Rritja e cilësisë së farmacistëve për të ofruar një kujdes sa më cilësor dhe për të përmbushur nevojat e pacientëve.

Kreditet:

4