slogan7-al

6-7 Qershor, Lezhë /Trajnim “Mjekimet kundër varësisë dhe popullatat me nevoja të veçanta”

Titulli i aktivitetit

6-7 Qershor, Lezhë /Trajnim “Mjekimet kundër varësisë dhe popullatat me nevoja të veçanta”

Data e zhvillimit:

06–07.06.2013

Vendi i organizimit:

DRSH – Lezhë

Organizatori/ofruesi:

Ministria e Shëndetësisë

Kontakt

E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve

Mjek

Qëllimi i aktivitetit:

Rritja e njohurive të personelit  shëndetësor mbi njohjen dhe identifikimin e përdorimit dhe varësisë nga substancat e ndryshme, efektet shëndetësore dhe njohja e teknikave për ekzaminimin dhe ndërhyrjen në trajtimin dhe kujdesin shëndetësor të përdoruesve.

Kreditet:

9