slogan7-al

14 Qershor, Konferenca e Endodontisë

Titulli i aktivitetit

14 Qershor, Konferenca e Endodontisë

Data e zhvillimit:

14.06.2013

Vendi i organizimit:

Hotel Tirana Internacional, Salla Balsha - Tiranë

Organizatori/ofruesi:

Shoqata Dentare Shqiptare

Kontakt

Tel: 0692691643 E-mail:  Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.  

Kategoria e pjesëmarrësve

Dentistë

Ndihmës dentistë

Qëllimi i aktivitetit:

Informimi i stomatologëve rreth përgatitjes endodontike të kanaleve, sistemit SAF dhe mekanizmit terapeutik te veprimit te depoforozës.

Kreditet:

4