slogan7-al

11 Qershor, Elbasan / Trajnim “Dermatomikoza”, “Sëmundjet infektive të lëkurës”

Titulli i aktivitetit:

11 Qershor, Elbasan / Trajnim “Dermatomikoza”, “Sëmundjet infektive të lëkurës” 

Data e zhvillimit:

11.06.2013

Vendi i organizimit:

Salla e konferencave , UNIZKM “Elena Gjika”, Elbasan

Organizatori/ofruesi:

 Universiteti Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë”, Dega e Infermierisë

Kontakt

Elena Spini, Tel : (054) 253347

Adelina Popa, Tel :0697761991

Kategoria e pjesëmarrësve:

Infermier

Qëllimi i aktivitetit:

Përmirësimi i kujdesit  shëndetësor nëpërmjet rritjes së njohurive për personelin shëndetësor  të cilët punojnë në Qendrat Shëndetësore dhe Spitalet Rajonale të vendit

Kreditet:

4