slogan7-al

7 Tetor /Tirane, Kurs pasuniversitar: Menaxhimi I cilesise, sigurise, akreditimit, HTA dhe EBM ne institutcionet shendetsore

Titulli i aktivitetit: 7 Tetor, Kurs pasuniversitar: Menaxhimi I cilësisë, sigurisë, akreditimit, HTA dhe EBM në institutcionet shëndetësore
Data e zhvillimit: Fillon në 07. 10. 2013 
Vendi i organizimit: Instituti i Studimeve Strategjike dhe Trajnimeve profesionale ISSAT -Tiranë 
Organizatori/ofruesi: Instituti i Studimeve Strategjike dhe Trajnimeve profesionale ISSAT
Kontakte: E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.
Kategoria e  pjesëmarresve Multidisiplinar
Kreditet:  45