slogan7-al

28 Shtator, Konferenca e V Mediko-Kirurgjikale SRD

Titulli i aktivitetit

28 shtator, Konferenca e V Mediko-Kirurgjikale SRD  

Data e zhvillimit:

28.09.2013

Vendi i organizimit:

Spitali Rajonal Durrës

Organizatori/ofruesi:

Spitali Rajonal Durrës

Kontakt

Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

0662246303

Kategoria e pjesëmarrësve

Mjek

Qëllimi i aktivitetit:

Përmirësimi i njohurive dhe aftësive të mjekëve për të rritur cilësinë e shërbimit shëndetësor në spitalin tonë. 

Kreditet:

8