slogan7-al

23 Nëntor, Tiranë “Përdorimi i antibiotikëve në praktikën mjekësore"

Titulli i aktivitetit: 23 Nëntor, Tiranë “Përdorimi i antibiotikëve në praktikën mjekësore"
Data e zhvillimit: 23.11.2013
Vendi i organizimit: Hotel Victoria - Tiranë
Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombëtare e Shëndetit Publik
Kontakte: E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.
Kategoria e  pjesëmarresve Farmacist
Qëllimi i aktivitetit: Qëllimi i këtij aktiviteti  është rritja e cilësisë së farmacistëve për  të ofruar një kujdes sa më cilësor dhe për të përmbushur nevojat e pacientëve
Kreditet: 4