slogan7-al

14 Nëntor, Dajç “Menaxhimi i urgjencave në mjekësinë e familjes"

Titulli i aktivitetit: 14 Nëntor, Dajç “Menaxhimi i urgjencave në mjekësinë e familjes" 
Data e zhvillimit:

14.11.2013

Vendi i organizimit: Qendra Shëndetësore DajçVelipojë
Organizatori/ofruesi: Qendra Shëndetësore Dajç
Kontakte: E-mail:Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.
Kategoria e  pjesëmarresve

Mjek 

Infermier

Vullnetar të Kryqit të kuq

Qëllimi i aktivitetit: Përditësimi teorik dhe praktik në lidhje me menaxhimin e urgjencave në mjekësinë e familjes. 
Kreditet: 13