slogan7-al

19 Prill, Konferenca “Standardet e trajtimit të Diabetit Tip 2”,

Titulli i aktivitetit:

19 Prill, Konferenca “Standartet e trajtimit të Diabetit Tip 2”

Data e zhvillimit:

19.04.2013

Vendi i organizimit:

Spitali Salus

Organizatori/ofruesi:

Spitali Salus

Kontakt

E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve:

Mjek Familje

Endokrinolog

Qëllimi i aktivitetit:

Mjeku duhet të jetë në gjendje për të përcaktuar diagnozën e saktë të diabetit dhe për të menaxhuar sëmundjen në mënyrë të drejtë

Kreditet:

4