slogan7-al

11 Maj, Shkodër/ Trajnim “Aspekte të farmakologjisë klinike të klasës së barnave ACE inhibitore”

Titulli i aktivitetit:

11 Maj, Shkodër/  Trajnim “Aspekte të farmakologjisë klinike të klasës së barnave ACE inhibitore”

Data e zhvillimit:

11.05.2013

Vendi i organizimit:

DSHP, Shkodër

Organizatori/ofruesi:

Shoqata Kombëtare e Shëndetit Publik

Kontakt

E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve:

Mjek
Infermier
Dentist
Mjekë dhe specialist të shëndetit publik

Qëllimi i aktivitetit:

Rritja e njohurive të  personelit  shëndetësor  lidhur me aspekte të farmakologjisë klinike të klasës së barnave ACE inhibitore

Kreditet:

4