slogan7-al

25 Shtator, Kujdesi paliativ në infermieri

Titulli i aktivitetit

25 Shtator, Kujdesi paliativ në infermieri. NE PROCES

Data e zhvillimit:

20.09.2013

Vendi i organizimit:

Pogradec

Organizatori/ofruesi:

Shoqata Kujdesi Shendetsor Familjar

Kontakt

Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa. Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve

Mjeke

Infermiere

Menaxher/drejtor

Psikolog, punonjes social

Qëllimi i aktivitetit:

Pajisja me njohuri dhe aftësimi i infermierëve lidera dhe pedagogëve të kujdesit paliativ në institucionet e arsimit të lartë për të trajnuar ofruesit e kujdesit shëndetësor mbi këtë lloj shërbimi.

Kreditet:

21