slogan7-al

15 Prill - 7 Tetor, Korçë/ Trajnim “Kujdesi Paliativ, rëndësia e tij tek të sëmurët terminal dhe familjarët e tyre, menaxhimi i dhimbjes dhe simptomave të tjera fizike dhe psikologjike”,

Titulli i aktivitetit: 15 Prill - 7 Tetor, Korçë / Trajnim “Kujdesi Paliativ, rëndësia e tij tek të sëmurët terminalë dhe familjarët e tyre, menaxhimi i dhimbjes dhe simptomave të tjera fizike dhe psikologjike”
Data e zhvillimit: 15.04.2013 Korçë
22.04.2013 Korçë
06.05.2013 Korçë
13.05.2013 Korçë
03-08.06. 2013 Korçë
10.06.2013 Korçë
17.06.2013 Korçë
24.06.2013 Korçë
08.07.2013 Korçë
26.08.2013 Korçë
02.09.2013 Korçë
07.10.2013 Korçë
Vendi i organizimit: Korçë
Organizatori/ofruesi: Shoqata Kujdesi Shëndetësor Familjar
Kontakte: E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.
Kategoria e  pjesëmarresve Mjek Familje
Infermier
Farmacist
Punonjës Socialë
Qëllimi i aktivitetit: Qëllimi i seminareve trajnuese mbi kujdesin paliativ është rritja e njohurive të specialistëve të shëndetit (mjekë/infermierë) mbi këtë shërbim në qytetet e përzgjedhura. Në këtë mënyrë ata do të jenë  në  gjendje të  trajtojnë dhimbjen dhe simptomat e tjera tek pacientët me sëmundje të pakurueshme në fazë terminale ose ti orientojnë ata në qendra më të specializuara.
Kreditet: 27

 

Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

16.10.10 Konferenca “Rëndësia e zbatimit me rigorozitet e kalendarit të vaksinimit në parandalimin e sëmundjeve infektive – Tendencat e reja për vaksinat”

16 Dhjetor 2010

Tirana International Hotel

Shoqata Pediatrike Shqiptare

Mjekë pediatër

Përditësimi I dijeve në lidhje me aplikimin e skemave të imunizimit; njohja me kombinacionet vaksinale të rekomanduara sot për moshën pediatrike.

5