6 Nëntor, Elbasan/ Njohuritë Bashkëkohore për mjekët stomatologë.

Titulli i aktivitetit:

6 Nëntor, Elbasan/ Njohuritë bashkëkohore për mjekët stomatologë. 

Data e zhvillimit:

6.11.2013

Vendi i organizimit:

Hotel Turizmi Skampa, Elbasan

Organizatori/ofruesi:

Shoqata  Dentare Shqiptare

Kontakt

e-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

tel:0692691643

Kategoria e pjesëmarrësve:

Stomatolog , Ndihmes stomatolog

Qëllimi i aktivitetit:

Informimi  i stomatologve rreth lezioneve jokarioze, moshës pediatrike në syrin e ortodontit, përdorimin e irriganteve dhe instrumentave manual në endodonti

Kreditet:

5