slogan7-al

Nëntor-Janar ,Trajnim për parandalimin, zbulimin e hershëm , trajtimin dhe ndjekjes së personave me diabet mellitus.

Titulli i aktivitetit:

Nëntor-Janar ,Trajnim për parandalimin, zbulimin e hershëm , trajtimin dhe ndjekjes së personave me diabet mellitus.

Data e zhvillimit:

15.11.2013

Vendi i organizimit:

Tiranë

Laç

Kukës

Durrës

Organizatori/ofruesi:

Shoqata e Diabetit në Shqipëri

Kontakt

E-mail:Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa. tel:355692051742

Kategoria e pjesëmarrësve:

Mjek

Infermier

Kreditet:

5