slogan7-al

4 Maj, Kukës / Trajnim “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjitë interne dhe pediatrike”

Titulli i aktivitetit:

4 Maj, Kukës/Trajnim  “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjitë interne dhe pediatrike”

Data e zhvillimit:

04.05.2013

Vendi i organizimit:

Kukës

Organizatori/ofruesi:

Shoqata Kombëtare e Shëndetit Publik

Kontakt

E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve:

Mjekë të familjes dhe të përgjithshëm

Qëllimi i aktivitetit:

Rritja e cilësisë së mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes në ofrimin e një kujdesi shëndetësor sa më cilësor  si dhe përmbushja  e nevojave  të pacientëve

Kreditet:

8