slogan7-al

13 Nëntor, Fushë-Arëz,Pukë/ Kanceri i Gjirit.

Titulli i aktivitetit:

13 Nëntor , Fush-Arëz ,Pukë/ Kanceri i Gjirit. 

Data e zhvillimit:

13.11.2013

Vendi i organizimit:

QSH Fush-Arëz

Organizatori/ofruesi:

DSHP Pukë

Kontakt

e-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.  

tel:0682655191

Kategoria e pjesëmarrësve:

Mjek të pergjithshëm

Infermierë

Qëllimi i aktivitetit:

Përmirësimi i njohurive dhe aftësive të stafit mjekësor .

Kreditet:

3