slogan7-al

4-6-8 Nëntor dhe 11-13-15 Nëntor , Tiranë/ Forcimi i kapaciteteve profesionale në sherbimin parësor.

Titulli i aktivitetit:

4-6-8 Nëntor  dhe 11-13-15 Nëntor, Tirane/ Forcimi i kapaciteteve profesionale në sherbimin parësor. 

Data e zhvillimit:

4-6-8.11.2013

11-13-15.11.2013

Vendi i organizimit:

Salla e ASHR, Tiranë

Organizatori/ofruesi:

Shoqata  e Mjekut të Familjes

Kontakt

e-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.  

tel:0692240561

Kategoria e pjesëmarrësve:

Mjek familje dhe shkolle

Infermier

Qëllimi i aktivitetit:

Rritja e cilësisë së shërbimit në kujdesin parësor

Kreditet:

17