slogan7-al

31 Maj, Vlorë/Konferenca “Ushqyerja e fëmijës me gji dhe formulë, të rejat dhe problematika e lidhur me to”,

Titulli i aktivitetit:

31 Maj, Vlorë/Konferenca “Ushqyerja e fëmijës me gji dhe formulë, të rejat dhe problematika e lidhur me to”,

Data e zhvillimit:

31.05.2013

Vendi i organizimit:

Hotel “Bolonja” Vlorë

Organizatori/ofruesi:

Shërbimi I Pediatrisë, Spitali Rajonal, Vlorë

Kontakt

E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve:

Mjekë Pediatër

Neonatolog

Mjekë të Përgjithshëm

Qëllimi i aktivitetit:

Përditësimi i njohurive bashkëkohore lidhur me ushqyerjen e fëmijëve me gji dhe qumësht formule. Të njihen problematikat që lidhen me to dhe mënyrën e zgjidhjes së tyre.

Kreditet:

5