slogan7-al

21 Dhjetor,Dibër/ "Rritja e kapaciteteve :Kriteret konsensuale të diagnozës dhe mjekimit të hepatitit kronik B"

Titulli i aktivitetit

21 Dhjetor,Dibër/ "Rritja e kapaciteteve :Kriteret konsensuale të diagnozës dhe mjekimit të hepatitit kronik B"

Data e zhvillimit:

21/12/2013

Vendi i organizimit:

Hotel Veri, Diber

Organizatori/ofruesi:

Shoqata Kombëtare e Shëndetit Publik 

Kontakt

Tel: 0692175193 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa. Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve

Personeli i shërbimit spitalor

Kreditet:

4