slogan7-al

7 Dhjetor, Çrregullimet e shëndetit mendor dhe menaxhimi i tyre"

Titulli i ak tivitetit: 7 Dhjetor, Seminiar 'Crregullimet e shendetit mendor dhe menaxhimi i tyre"
Data e zhvillimit: 07/12/2013
Vendi i organizimit: Hotel Viktoria
Organizatori/ofruesi: Shërbimi psikiatrik, QSUT
Kontakte: E-mail:Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.
Kategoria e  pjesëmarresve

Mjek psikiater

Kreditet: 3