slogan7-al

20 Prill, Kukës/Trajnim “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjinë interne dhe pediatrike”

 

Titulli i aktivitetit:

20 Prill, Kukës/ Trajnim “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjinë interne dhe pediatrike”

Data e zhvillimit:

20.04.2013

Vendi i organizimit:

DRSKSH, Kukës

Organizatori/ofruesi:

Shoqata Kombëtare e Shëndetit Publik

Kontakt

E-mail:Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve:

Mjekë të përgjithshëm dhe të familjes

Qëllimi i aktivitetit:

Rritja e cilësisë së mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes në ofrimin e një kujdesi shëndetësor sa më cilësor si dhe përmbushja e nevojave të pacientëve.

Kreditet:

8