slogan7-al

30 Maj, Konferenca “Angiodema e Urtikaria. Asthma”

Titulli i aktivitetit:

30 Maj, Konferenca “Angiodema e Urtikaria. Asthma” 

Data e zhvillimit:

30.05.2013

Vendi i organizimit:

Spitali “Salus”

Organizatori/ofruesi:

Spitali “Salus”

Kontakt

E-mail:  Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve:

Mjek familje

Alergolog

Qëllimi i aktivitetit:

Mjeku I përgjithshëm duhet të jetë në gjendje për të përcaktuar diagnozën e saktë dhe per të menaxhuar sëmundjen në mënyrë të drejtë

Kreditet:

3