slogan7-al

25 Maj, Shkodër / Sëmundja ulceroze gastroduodenale në praktikën klinike

Titulli i aktivitetit

25 Maj, Shkodër / Sëmundja ulceroze gastroduodenale në praktikën klinike

Data e zhvillimit:

25.05.2013

Vendi i organizimit:

DRSKSH - Shkodër

Organizatori/ofruesi:

Shoqata Kombëtare e Shëndetit Publik 

Kontakt

Tel: 0692175193 E-mail:  Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.  

Kategoria e pjesëmarrësve

Mjekë të përgjithshëm /mjekë të familjes

Qëllimi i aktivitetit:

Rritja e cilësisë së mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes në ofrimin e një kujdesi shëndetësor sa më cilësor  si dhe përmbushja  e nevojave  të pacientëve

Kreditet:

4