slogan7-al

25 Tetor,Vlorë "Varësia nga substancat në shërbimin parësor"

Titulli i aktivitetit: 25 Tetor,Vlorë "Varësia nga substancat në shërbimin parësor"
Data e zhvillimit:

25.10.2013 

Vendi i organizimit: DSHKP - Vlorë
Organizatori/ofruesi: Aksion Plus
Kontakte: E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.
Kategoria e  pjesëmarresve

Mjek

Infermier

Psikolog

Sociolog

Punonjës social 

Qëllimi i aktivitetit: Pasurimi i njohurive dhe rritja e aftësive profesionale të punonjësve të shëndetit parësor dhe dztësor mbi varësinë, reuktimin e rrezikut, identifikimin, vlerësimin dhe planifikimin e ndërhyrjes së shkurtër te përdoruesit e substancave.  
Kreditet: 6