slogan7-al

15 Nëntor - 24 Dhjetor, Kurs trajnimi “Bazat e menaxhimit shëndetësor”

Titulli i aktivitetit: 15 Nëntor - 24 Dhjetor, Kurs trajnimi “Bazat e menaxhimit shëndetësor”
Data e zhvillimit: 15.11,2013 - 24.12.2013
Vendi i organizimit: ISSAT
Organizatori/ofruesi: Instituti i Studimeve Strategjike dhe Trajnimeve Profesionale - ISSAT
Kontakte: E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.
Kategoria e  pjesëmarresve

Mjekë

Infermierë

Menaxherë

Dentistë

Farmacistë

Kreditet: 60