15 Prill, Elbasan/Leksion “Probiotikët, çfarë duhet të dijë farmacisti”

Titulli i aktivitetit:

15 Prill, Elbasan/ Leksion “Probiotikët, çfarë duhet të dijë farmacisti”

Data e zhvillimit:

15.04.2013

Vendi i organizimit:

Elbasan

Organizatori/ofruesi:

Urdhri i Farmacistëve të Shqipërisë

Kontakt

E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve:

Farmacist

Qëllimi i aktivitetit:

Njohja e farmacistëve me efektet e probiotikëve në organizëm, mekanizmin e tyre të veprimit, rastet ku ato mund të përdoren si kurues ose ndihmës të shumë sëmundjeve dhe kryesisht atyre të sistemit gastro intestinal. Njohja me evidencat dhe kërkimet e fundit të kryera mbi efektshmërinë e tyre si dhe ndikimin e disa faktorëve në rritjen e efektshmërisë së probiotikë.

Kreditet:

4