slogan7-al

13 Prill, Elbasan / Trajnim “Asistenca infermieristike për një pacient hemodialize”

Titulli i aktivitetit: 13 Prill, Elbasan/Trajnim “Asistenca infermieristike për një pacient hemodialize”
Data e zhvillimit: 13.04.2013
Vendi i organizimit: Salla e konferencave, UNIZKM “Elena Gjika”, Elbasan
Organizatori/ofruesi: Universiteti Katolik "Zoja e Këshillit të Mirë”, Dega e Infermierisë
Kontakte: Elena Spini : Tel : (054) 253347
Adelina Popa: Tel: 0696367090
Kategoria e  pjesëmarresve Mjek
Infermier
Qëllimi i aktivitetit: Përmirësimi i kujdesit shëndetësor nëpërmjet rritjes së njohurive për personelin shëndetësor të cilët punojnë në Qendrat Shëndetësore dhe Spitalit Rajonal të rrethit.
Kreditet: 3

 

Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

16.10.10 Konferenca “Rëndësia e zbatimit me rigorozitet e kalendarit të vaksinimit në parandalimin e sëmundjeve infektive – Tendencat e reja për vaksinat”

16 Dhjetor 2010

Tirana International Hotel

Shoqata Pediatrike Shqiptare

Mjekë pediatër

Përditësimi I dijeve në lidhje me aplikimin e skemave të imunizimit; njohja me kombinacionet vaksinale të rekomanduara sot për moshën pediatrike.

5