21 Shtator, Konferenca "Kanceri i mushkrisë"

Titulli i aktivitetit

21 shtator, Konferenca "Kanceri i mushkrisë"  

Data e zhvillimit:

21.09.2013

Vendi i organizimit:

Spitali Hygeia - Tiranë

Organizatori/ofruesi:

Spitali Hygeia - Tiranë

Kontakt 

Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

0694042159

Kategoria e pjesëmarrësve

Mjekë të përgjithshëm, Kirurg, Onkolog, Imazherist, Pneumologë

Qëllimi i aktivitetit:

Shkëmbimi i eksperiencave midis mjekëve vendas dhe atyre të huaj

Prurja e eksperiencave të reja rreth diagnostikimit dhe trajtimit të kancerit të mushkrisë

Kreditet:

4