slogan7-al

3 - 8 Qershor, Lezhë/Seminar “Kujdesi Paliativ në të sëmurët me Kancer Pulmonar”

Titulli i aktivitetit:

3-8 Qershor, Lezhë/Seminar “Kujdesi Paliativ në të sëmurët me Kancer Pulmonar”

Data e zhvillimit:

3-8.06.2013

Vendi i organizimit:

Lezhë

Organizatori/ofruesi:

PCEC Albania

Kontakt

E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve:

Mjekë

Qëllimi i aktivitetit:

Pajisja e pjesëmarrësve në seminar me informacionin teorik dhe praktik në lidhje me patologjinë, dignozën , opsionet e trajtimit dhe kujdesin paliativ në të sëmurët terminalë që vuajnë nga kanceri pulmonar.

Kreditet:

14