slogan7-al

24 Maj, Seminar “Përditësimi në Obstetrik dhe Infertilitet”

Titulli i aktivitetit:

24 Maj, Seminar “Përditësimi në Obstetrik dhe Infertilitet”  

Data e zhvillimit:

24.05.2013

Vendi i organizimit:

Materniteti “Mbretëresha Geraldinë”

Organizatori/ofruesi:

SUOGJ “Mbretëresha Geraldinë”. AAF/OMI

Kontakt

E-mail:  Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve:

Obstetër Gjinekolog

Qëllimi i aktivitetit:

Njohja e mjekëve me të rejat e fundit të trajnimit në fushën e obstetrikës dhe të inferlitetit

Kreditet:

5