slogan7-al

1-3 Nëntor, Tiranë / Konferenca e I-rë Shqiptaro-Kosovare mbi Djegien, Kirurgjinë Plastike dhe Estetike.

Titulli i aktivitetit:

1-3 Nëntor,Tiranë /Konferenca e I-rë Shqiptaro Kosovare mbi Djegien, Kirurginë Plastike dhe Estetike.

Data e zhvillimit:

1-3.11.2013

Vendi i organizimit:

Hotel Tirana Internacional -Tiranë

Organizatori/ofruesi:

Shoqata Shqiptare e Kirurgjisë Plastike dhe Estetike

Kontakt

e-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa. tel:0682220912

Kategoria e pjesëmarrësve:

Mjek

Infermier

Qëllimi i aktivitetit:

Rritja e cilësisë së sherbimit karshi pacientëve të djegur rëndë.Aplikimi i teknikave kirurgjikale plastike bashkëkohore në regjione të ndryshme trupore.

Kreditet:

13