slogan7-al

15 Dhjetor, Berat/Rritja e kapaciteteve: Infeksionit e traktit urinar dhe trajtimi medikamentoz i tyre"

Titulli i aktivitetit

15 Dhjetor, Berat/Rritja e kapaciteteve: Infeksionet e traktit urinar dhe trajtimi medikamentoz i tyre"

Data e zhvillimit:

15/12/2013

Vendi i organizimit:

Hotel Mangalemi, Berat

Organizatori/ofruesi:

Shoqata Kombëtare e Shëndetit Publik 

Kontakt

Tel: 0692175193 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa. Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve

Mjekë të përgjithshëm /mjekë të familjes

Kreditet:

4