slogan7-al

13 Korrik, Seminar “Gastroenteritet në moshën pediatrike dhe alternativat e trajtimit”

Titulli i aktivitetit:

13 Korrik, Seminar “Gastroenteritet në moshën pediatrike dhe alternativat e trajtimit”

Data e zhvillimit:

13.07.2013

Vendi i organizimit:

Hotel “Coloseum”, Shkodër

Organizatori/ofruesi:

Fondacioni Shqiptar kundër AIDS dhe sëmundjeve infektive te fëmijët. Departamenti I Pediatrisë, Qendra Spitalore Universitare “Nënë Tereza”, Tiranë

Kontakt

E-mail:Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve:

Mjek pediatër dhe të familjes

Qëllimi i aktivitetit:

Njohja dhe informimi me të dhënat e përditësuara në lidhje me gastroenteritet. Prezantimi me udhërrëfyesit e mjekimit dhe të rejat e trajtimit medikamentoz

Kreditet:

2